Index of /blib/files/79

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[   ]Амалий Методичка.pdf2019-09-10 15:21 3.3M 
[   ]Амалий машғулот ТЖ ва Қ.pdf2019-09-10 12:08 953K 
[   ]Амалий ўқув қўлланма.pdf2019-09-10 12:05 2.4M 
[   ]Конспект лекций по ТИП 2019.pdf2019-09-10 13:00 8.5M 
[   ]Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств.PDF2019-10-02 15:01 8.5M 
[   ]Лабораторный практикум по технологии переработки жиров.PDF2019-10-02 15:05 4.2M 
[   ]МаърузаМатни2018.pdf2019-09-10 15:27 10M 
[   ]Метод_указание_по_лабораторным_работам.pdf2019-09-10 14:25 1.0M 
[   ]Метрология ва стандартлаштириш.pdf2019-09-10 12:03 2.3M 
[   ]Нон,макарон ва қандолат маҳсулотлари ишлаб чиқариш технологияси.PDF2019-10-04 10:14 6.5M 
[   ]Оборудование зерно- перерабатывающих предприятий.PDF2019-12-26 14:54 25M 
[   ]Практикум по товароведению зерна и продуктов его переработки.PDF2020-07-23 10:24 8.4M 
[   ]Теплофизические характеристики пищевых продуктов.PDF2019-10-04 11:39 5.7M 
[   ]Техническое диагностирование оборудования мукомольных заводов.PDF2019-10-04 11:45 3.8M 
[   ]Технология микробных белковых препаратов,аминокислот и жиров.PDF2019-10-04 11:26 12M 
[   ]Электроника маъруза матни.pdf2019-09-10 15:49 2.7M 
[   ]Электроника тажрибааааа 3-курс.pdf2019-09-10 15:59 1.0M 
[   ]дон махсулотларини саклаш ва кайта ишлаш.PDF2019-10-02 11:48 7.9M 
[   ]нон махсулотлари технологияси.PDF2019-10-04 10:09 9.3M 
[   ]нон,макарон ва кандолат махсулотлари ишлаб чикариш технологияси.PDF2019-10-04 10:11 24M 
[   ](117)Нормативный учет затрат производства в сахарной промышленности.PDF2020-03-05 10:38 3.8M 
[   ](128)нон,макарон ва кандолат махсулотлари ишлаб чикариш технологияси.PDF2020-03-05 13:33 24M 
[   ](140)Использование необезжиренной муки из зародышей пшеницы в составе растительно-жировых смесей.PDF2020-03-17 15:05 3.3M 
[   ](146)ун ва ёрма технологияси илмий асослари.pdf2020-03-05 13:13 4.7M 
[   ](159)Лабораторный практикум по технологии переработки жиров.PDF2020-03-05 11:13 4.2M 
[   ](160)технология консервов для детского питания.PDF2020-03-05 14:09 6.9M 
[   ](168)Ovqat tayyorlash jarayoni.pdf2020-03-05 10:42 5.9M 
[   ](207)Техническое диагностирований оборудования мукомольных заводов.PDF2020-03-05 10:39 3.8M 
[   ](207)дала экинлари уругчилиги ва уругшуностлиги.PDF2020-03-03 12:25 12M 
[   ](208)Оборудование для производства растительных масел.PDF2020-03-05 11:02 5.7M 
[   ](208)Oziq-ovqat maxsulotlarini konservalash korxonalarining loyhalash asoslari va texnalogik hisoblash.pdf2020-03-05 13:16 4.9M 
[   ](210)технология и оборудование мукомольной крупяной и комбикормовой промышленности.pdf2020-03-05 16:25 8.4M 
[   ](212)Qishloq xujaligi mahsulotlarining biokimyosi.PDF2020-05-04 12:14 4.1M 
[   ](224)кизикарли пазандалик.PDF2020-03-03 12:23 15M 
[   ](232)Строительство зерно перерабатывающих предприятий.PDF2020-03-05 11:22 4.7M 
[   ](239)Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий народов.PDF2020-03-05 11:18 4.4M 
[   ](239)Стандартизация и контроль качества продукции.PDF2020-03-05 11:20 4.6M 
[   ](239)Oziq-ovqat maxsulotlari tadqiqotining fizik kimyoviy usullari.PDF2020-03-05 13:37 15M 
[   ](240)Проектирование мукомольных и крупяных заводов с основами сапр.PDF2020-03-05 10:56 5.7M 
[   ](240)Cушка зерна.PDF2020-03-05 13:14 4.8M 
[   ](249)O`simlik moylari ishlab chiqarish va ularni qayta ishlash sanoatining jihozlari va uskunalari.PDF2020-03-05 11:01 5.6M 
[   ](252)Vino mahsulotlari ishlab chiqarish texnolohiyasi.PDF2020-03-05 10:44 6.4M 
[   ](255)Лабораторный практикум по процессам и аппаратам пищевых производств.PDF2020-03-05 10:57 4.9M 
[   ](255)Промышленная обработка и хранение семян.PDF2020-03-05 10:59 5.5M 
[   ](256)Selluloza va qog'oz ishlab chiqarish texnologiyasi.pdf2020-02-05 15:25 8.3M 
[   ](262)Донли экинларни етиштириш технологияси.pdf2020-04-23 16:43 7.7M 
[   ](270)Механизация процессов хранения и переработки плодов и овощей.PDF2020-03-05 14:19 7.3M 
[   ](271)Оборудование предприятий общественного питания 2.PDF2020-03-05 10:58 5.2M 
[   ](272)Дипломное проектирование заводов по производству пива и безалкогольных напитков.PDF2020-03-05 14:17 7.2M 
[   ](278)Non maxsulotlari texnologiyasi.PDF2020-03-05 10:49 9.3M 
[   ](280)паррандачиликдан амалий машгулотлар.PDF2020-03-03 12:33 11M 
[   ](287)Фруктовые и овощные соки.PDF2020-03-05 16:10 8.0M 
[   ](288)Оборудование зерноперерабатывающих предприятий.PDF2020-03-05 10:46 6.7M 
[   ](288)Теплофизические характеристики пищевых продуктов.PDF2020-02-21 14:22 5.7M 
[   ](301)Поваренная книга.PDF2020-03-05 10:45 6.6M 
[   ](304)O`simlik moylari ishlab chiqarish texnologiyasi.PDF2020-03-05 10:43 6.2M 
[   ](315)Овқатланиш гигиенаси.PDF2020-03-05 10:52 8.8M 
[   ](319)Технология и технохимический контроль крахмало-паточного производства.PDF2020-03-03 12:35 10M 
[   ](320)Ekinlarni sug'orish asoslari.PDF2020-03-17 15:30 12M 
[   ](320)Ekinlarni sug`orish asoslari.PDF2020-03-03 12:26 12M 
[   ](334)Texnologik jihozlar va ularni loyihalash asoslari.pdf2020-02-03 09:47 28M 
[   ](352)Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции.PDF2020-03-03 12:31 11M 
[   ](352)Donni qayta ishlash korxonalarning texnalogik jihozlari.PDF2020-03-03 12:15 17M 
[   ](367)Проектирование зерно-перерабатывающих предприятий с основами сапр.PDF2020-03-05 16:12 8.0M 
[   ](367)Хранение зерна, элеваторно-складское хозяйство и зерносушение.PDF2020-03-03 12:37 9.8M 
[   ](367)основы математического моделирования процессов пищевых производств.pdf2020-03-05 13:41 11M 
[   ](384)Texnologik mashinalardan foydalanish va ta`mirlash asoslari.PDF2020-03-26 15:18 7.6M 
[   ](447)Оборудование предприятий общественного питания 1.PDF2020-03-05 10:51 8.8M 
[   ](448)Технология микробных белковых перепаратов амино кислоти жиров.PDF2020-03-03 12:28 12M 
[   ]+Консервирование пищевых продуктов холодов.PDF2020-07-03 16:14 4.1M 
[   ]BIOTEXNOLOGIK JARAYONLARNING JIHOZLARI.PDF2019-09-27 11:45 21M 
[   ]Cушка зерна.PDF2019-09-27 12:23 4.8M 
[   ]NVK amaliy mashg.pdf2019-09-10 11:58 1.6M 
[   ]O`. Saidmuratov - Oziq-ovqat sanoati mashinalari va jihozlari.pdf2022-07-26 15:52 2.9M 
[   ]Oziq-ovqat kimyosi va biokimyosi.PDF2021-10-07 11:23 7.0M 
[   ]Oziq-ovqat mahsulotlari tadqiqotining fizik-kimyoviy uslublari.pdf2020-12-26 12:26 5.7M 
[   ]Pivo, vino mahsulotlarini ishlab chiqarish texnologiyasi.PDF2021-01-11 10:06 11M 
[   ]Q. Majidov - Oziq-ovqat kimyosi va biokimyosi.PDF2022-03-14 15:38 7.0M 
[   ]Q. Majidov - Oziq-ovqat kimyosi va biokimyosi.pdf2022-05-26 13:14 4.4M 
[   ]Qog'oz texnologiyasining asoslari.pdf2020-01-31 14:23 21M 
[   ]Silikat va qiyin eriydigan materiallar ishlab chiqaruvchi korxonalar uskunalari va ularni loyihalash asoslari.PDF2019-10-03 08:40 3.2M 
[   ]Suv resurslaridan mukammal foydalanish va muhofaza qilish.PDF2020-01-31 14:47 2.9M 
[   ]T. Shomurodov - Qandolat, non-bulka va makaron mahsulotlari ishlab chiqarish texnologik jihozlarini ta'mirlash va o`rnatish.pdf2022-05-05 11:21 1.9M 
[   ]T. Shomurodov - Qandolat, non-bulka va makaron mahsulotlari ishlab chiqarish texnologik jihozlarini ta`mirlash va o`rnatish.pdf2022-05-05 11:21 1.9M 
[   ]aspiratsiya va pnevmotransport qurilmalar.PDF2019-09-27 11:16 6.9M 
[   ]ovqat tayorlash jarayoni.PDF2019-10-02 09:06 7.7M 

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at ilmiy.bmti.uz Port 80